RIDDEX Plus

  • RIDDEX Plus
  • RIDDEX Plus
  • RIDDEX Plus

RIDDEX Plus
Electronische ongedierte verjager

Artikelcode: 87124512527
7.95
Kortingsschema:
  • 1 =  7.95
  • 3 =  6.95
  • 6 =  5.95

Hebt u ook last van ongedierte zoals zilvervisjes, kakkerlakken, muizen of zelfs ratten? Ze leven in de kruipruimte of in de spouwmuren van uw huis. U vindt ze in keuken, badkamer en de garage. Of nog erger, ze verbergen zich tussen het speelgoed van uw kinderen of het eten van uw huisdieren. De RIDDEX Plus rekent hier definitief mee af...!

Hoe wordt ongedierte door de RIDDEX Plus verjaagt?

Wanneer u het apparaat in het stopcontact steekt, begint het meteen met het uitzenden van digitale pulsen door de electrische leidingen in de muren van uw woning. De voor mens en huisdier ongevaarlijke, gepatenteerde digitale puls technologie verdrijft ongedierte effectief uit uw huis.


Hoe gebruikt u de RIDDEX Plus?

Één RIDDEX Plus is voldoende voor één verdieping van een eengezinswoning, een appartement of flat. Plaats één RIDDEX Plus op elke verdieping van uw huis en de ongedierte-overlast behoort definitief tot het verleden. In het begin kan u een toename van ongedierte ervaren doordat de beestjes zich verjaagd voelen in hun schuilplek. Het plaatsen van vallen helpt dan om nog effectiever de plaag te bestrijden.

De RIDDEX Plus is volkomen veilig voor u, uw kinderen, uw huisdieren en het milieu.
Werkt 24 uur per dag en hoeft niet opnieuw gevuld of geactiveerd te worden.
Als extra heeft de RIDDEX Plus een ingebouwd LED-nachtlampje.

Aantal reviews: 0